Udawane filozofowanie - Jodkowski, Kazimierz (Filozoficzne Aspekty Genezy, 2014)
Recenzja książki: Wojciech Grygiel, Stephena Hawkinga i Rogera Penrose’a spór o rzeczywistość, Copernicus Center Press, Kraków 2014, s. 412.