Cybernetyka i literatura - Piotrowski, Robert (Filozoficzne Aspekty Genezy, 2021)
Recenzja książki: Benjamin BÜHLER, Lebende Körper. Biologisches und anthropologisches Wissen bei Rilke, Döblin und Jünger, Königshausen & Neumann, Würzburg 2005, s. 325.