Wprowadzenie do arysto-tomizmu - Piotrowski, Robert (Filozoficzne Aspekty Genezy, 2021)
Recenzja książki: Piotr Lenartowicz i Jolanta Kosztyen, Wprowadzenie do filozofii, wyd. 4., Petrus, Kraków 2012, s. 184.