Tora i nauka według Aviezera - Piotrowski, Robert (Filozoficzne Aspekty Genezy, 2021)
Recenzja książki: Nathan AVIEZER, Fossils and Faith: Understanding Torah and Science, KTAV Publishing House, Inc., Hoboken, New Jersey 2001, s. 271.